Archief Piepernieuws

Friese verpakking

December 2014

Onze heerlijke Koopmans Blauwe aardappelen zijn nu ook beschikbaar in een Friese verpakking. Op de foto ziet u Klaas Greydanus, van Greydanus Aardappelhandel B.V., trots met de nieuwe verpakking. Voor beschikbaarheid van deze verpakkingen kijkt u hier voor meer informatie.
undefined

Lekker Hollands

December 2014

De Koopmans Blauwe aardappelen zitten vanaf nu in het assortiment 'Lekker Hollands' van Jac van den Oord. In dit assortiment zitten drie soorten aardappels die uitblinken vanwege hun bewezen smaak. Naast de Koopmans Blauwe zitten hier de Jazzy aardappelen in en de Hoeksche Rooie. Lees hier meer over de nieuwe 'Lekker Hollands' producten.

Authentieke smaak

November 2014

In de AGF PRIMEUR van november is een mooi artikel verschenen over onder andere roodschillige aardappelen. Hierin zijn ook de Koopmans Blauwe aardappelen benoemd en geroemd om hun authentieke smaak. Lees het hele artikel hier.

Bonte aardappelen

Oktober 2014

In ELSEVIER van 4 oktober stond het artikel 'Bonte aardappelen' van Bram Hahn. Een artikel over de opkomst van bijzondere rassen, en dat deze rassen gelukkig steeds vaker in de supermarkt te verkrijgen zijn. Zo ook de Koopmans Blauwe aardappelen. Klik hier voor het artikel.

undefined

AGF Detail beurs

Oktober 2014

Dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober stond Koopmans Blauwe op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Op deze AGF Detail beurs was de stand van Koopmans Blauwe een ware publiekstrekker. Er konden heerlijke hapjes geproefd worden, allen uiteraard gemaakt van de overheerlijke Koopmans Blauwe aardappelen. U vindt de recepten van deze heerlijke hapjes op de pagina recepten op deze website. Voor een impressie van de beurs, en een fotoreportage, kijk hier op de website van AGF of klik hieronder op de slideshow!

Nieuwe Oogst

Augustus 2014

In het magazine 'Nieuwe Oogst' van zaterdag 9 augustus werd aandacht besteed aan de herintroductie van Koopmans Blauwe. In een uitgebreid artikel komen Nico en Bram aan het woord. Ze vertellen over de originele aardappel die de Koopmans Blauwe is, en een ware delicatesse. Klik op de link hieronder om het hele artikel te lezen.

Nieuwe Oogst

 

Boer zoekt vrouw

Januari 2014

In het eerste nummer van het nieuwe tijdschrift ‘Boer zoekt Vrouw’, dat in januari 2014 werd uitgebracht, werd in een leuk artikel over aardappelen ook de KOOPMANS BLAUWE onder de aandacht gebracht. Klik hieronder om het hele artikel 'Puike Piepers' te lezen.

Puike Piepers

kbkennersavondfoto1.jpg

 

Kennersavond

November 2013

In november 2013 vond de KOOPMANS BLAUWE KENNERSAVOND plaats in ‘De Tuin van Middenmeer’. Met een proeverij van KOOPMANS BLAUWE  gerechtjes werd het succes van de oogst 2013 gevierd met de mensen die een rol hadden gespeeld bij de teelt, oogst en promotie.

In vaktijdschrift ‘Aardappelwereld’ werd naar aanleiding van dit evenement aandacht besteed aan KOOPMANS BLAUWE aardappelen. Klik hieronder om het artikel te lezen.

Aardappelwereld