Piepernieuws

AGF Detail Houten

September 2015

Na het succes van vorig jaar zal Koopmans Blauwe ook weer met een stand op de AGF beurs in Houten aanwezig zijn. Op 29 en 30 september verwelkomen Nico Grootendorst en Bram Scherpenzeel alle belangstellenden uit de AGF- en horecasector in stand 393 op het bio- en streekplein. Naast het proeven van de pure Koopmans Blauwe ‘zo uit de pan’, staan u leuke culinaire verrassingen met als ingrediënt de Koopmans Blauwe aardappel te wachten.

Aardappelproeverij

Augustus 2015

Koopmans Blauwe aardappelen hebben deel uitgemaakt van een heuse aardappelproeverij. In Restaurant De Dyck in Woubrugge, waar eigenaar Reinier Kempenaar aan het roer staat, werd eind augustus een aardappelproeverij gehouden met onder andere de Koopmans Blauwe. Reinier wil met zijn restaurant culinair en agrarisch bij elkaar brengen met hoogstaande culinaire gerechten met producten uit eigen land en streek. Een smaakvolle pieper als de Koopmans Blauwe wil hij daarbij zeker niet laten ontbreken. Voor meer informatie over dit restaurant, klik hier.

Koopmans Blauwe in de horeca

Augustus 2015

Steeds meer begint de horeca de uitzonderlijke smaak van de Koopmans Blauwe te ontdekken. Wouter Kik van restaurant De Vierbannen gaat voor puur en echt en prijst de smaak van deze aardappel die hij regelmatig in zijn gerechten verwerkt. Nu de Koopmans Blauwe dit jaar voor het eerst op Schouwen wordt verbouwd is Wouter nog enthousiaster geworden om een echt streekproduct in huis te hebben. Klik hier voor de website van De Vierbannen.

Landelijk verkrijgbaar

Augustus 2015

Naast verpakkers Leo de Kock (Purmerend), Jac. van den Oord (Ammerzoden) en Greydanus (Heerenveen) gaat in 2015 ook verpakker Landjuweel te Uithuizermeeden de Koopmans Blauwe verpakken. Hiermee is nu een landelijke dekking en een brede service aan groothandel en retail tot stand gekomen en zal de Koopmans Blauwe aardappel in nog meer winkels verkrijgbaar zijn.

 

Oudere nieuwsberichten leest u hier.