Koopmans Blauwe heeft culinaire kwaliteiten!

Tiramisu met Koopmans Blauwe

Ingrediënten:

  • 250 gr Koopmans Blauwe
  • 1 liter slagroom
  • 250 gr mascarpone
  • 1 kopje espresso 
  • 1 scheutje Amaretto
  • 1 pak lange vingers

Schil en kook de aardappels en pureer ze als ze gaar zijn. Laat afkoelen in de koelkast.

Klop de slagroom tot hij bijna stijf is en voeg dan de mascarpone en Amaretto toe. Klop verder stijf.

Voeg voorzichtig de aardappelpuree toe en roer/klop voorzichtig door elkaar.

Leg in een schaal een laag lange vingers neer. Besprenkel met wat espresso en bedek met een laag van de crème. Herhaal tot alles op is.

Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi voor het serveren met cacaopoeder.


Met dank aan

Peter Switser
Het Culinaire Gemak

www.hetculinairegemak.nl
info@hetculinairegemakt.nl
+31628523300

Meer recepten, klik hier